Puumiesten Liiton nimikilpailu

5/2018

Puumiesten Liitto julkistaa nimikilpailun, jossa etsitään yhdistykselle uutta jäsenistöä ja toimintaamme kuvaavaa nimeä.*
Osallistu kilpailuun 4.6.18 mennessä joko lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hanna.luoma(a)puumies.fi tai kirje osoitteeseen Puumiesten Liitto, Keskustie 20D, 40100 Jyväskylä.

Paras ehdotus palkitaan 100 euron lahjakortilla tai jos voittajaehdotusta on useampi, arvotaan lahjakortin saaja ehdottajien joukosta. Tämän lisäksi arvotaan kaikkien osallistujien kesken kaksi 50 euron lahjakorttia.

Puumiesten Liiton hallitus tekee ehdotuksen vuosikokoukselle uudesta nimestä. Hallitus myös pidättää itsellään oikeuden valita myös jonkun muun nimiehdotuksen kuin kilpailussa tulleen ehdotuksen.

* Alueyhdistysten tapaamisessa tammikuussa tuli vahva kannatus yhdistyksemme nimen päivittämiselle tähän ja tulevaan aikaan sopivaksi. Samalla sovimme, että laadimme lähivuosiksi kehittämisohjelman, joka vie meitä kohti tulevaisuuden tavoitetilaamme. Nimen ja sääntöjemme päivittäminen ovat alkua tälle ohjelmalle.

YHDISTYKSEN NIMEN LYHYT HISTORIA:
1930 Sahakoulu-miehet ry
1943 Suomen Puumiehet ry
1957 Suomen Puumiesten Liitto ry
1972 Puumiesten Liitto ry