Lahden Seudun Puumiehet

Puheenjohtaja

Ari Behm

puh. 040 553 4202
ari.behm(at)gmail.com

Sihteeri

Pekka Ulvas

puh. 040 553 4290
pekka.ulvas(at)outlook.com

Lahden Seudun Puumiehet on Puumiehet ry:n suurin alueyhdistys. Yhdistyksemme jäsenmäärä on tällä hetkellä 240 ja se kasvaa koko ajan. Yhdistyksemme jäsenet ovat lähinnä Päijät- ja Kanta-Hämeen alueella toimivien puutuoteteollisuusyritysten omistajia, johtajia, päälliköitä, asiantuntijoita, kone- ja materiaalitoimittajien edustajia sekä puutekniikan insinööriopiskelijoita ja opettajia Lahden ammattikorkeakoulusta.

Lahden Seudun Puumiehet ry järjestää jäsenilleen mm. koulutusta, seminaareja, teollisuusretkiä, teatteriretkiä, ulkomaan matkoja, puumiesurheilua sekä muuta virkistystoimintaa. Teemme myös yhteistyötä alan yritysten ja oppilaitosten kanssa.

Tervetuloa mukaan Lahden Seudun Puumiesten tapahtumiin!

Tämän vuoden tapahtumat:

Puusepänteollisuuspäivä 6.9.2022 Vierumäellä

Lahden Seudun Puumiehet ry ja Puumiehet ry järjestää Puusepänteollisuuspäivän 2022 Holiday Club Vierumäellä 6.9.2022. Kontaktipäivän aikana osallistujat pääsevät osallistumaan kuuteen työpajaan ja tapaamaan johtavia kone-, materiaali- ja ohjelmistotoimittajia sekä työpajoissa että ständeillä. Tilaisuuden teemana oli kilpailukyky ja tuottavuus. Työpajoissa kuullaan teknologian viimeisimmät kehitysaskeleet. Tilaisuus oli tarkoitettu puusepänteollisuusyritysten johdolle ja teknologia-asiantuntijoille.

Vuosikokous 20.4.2022 Teams-kokouksena

Vuosikokous pidettiin Teams-kokouksena. Kokouksessa valitiin yhdistykselle uusi hallitus. Hallitukseen vuonna 2022 kuuluvat: Ari Behm, Pekka Ulvas, Lassi Santala, Hannu Ilmivalta, Kyösti Kokko-Koivisto, Kimmo Ahonen, Mika Rinne, Juha Nummela ja Antti Teivonen. Kokoukseen osallistuu 13 henkilöä.

Yhdistyksen toiminta vuonna 2022

Korovirus on aiheuttanut yhdistyksemme toiminnalle rajoituksia ja kaikki tämän vuoden keväälle suunnitellut omat tapahtumat jouduttiin perumaan tai siirtämään kuten myös suurin osa Puumiehet ry:n valtakunnallisista tapahtumista.

Jokavuotista ulkomaan matkaakaan emme ole päässeet nyt kolmena keväänä järjestämämään koronatilanteen takia. Ulkomaan matkailua ei aiota kuitenkaan unohtaa nyt olleista vaikeuksista huolimatta ja uutta matkaa toivottavasti päästään suunnitelemaan keväälle 2023.

Vuoden 2022 suunnitteilla olevat tapahtumat

Tämän vuoden tapahtumia ei ole voitu järjestää koronaepidemian takia.

Puumiestaitojen koulutuspäivä, teatterimatka ja yritysvierailu järjestetään syksyllä, mikäli koronatilanne sen sallii.

Jäsenhankintakampanja

Puumiehet ry on aloittanut jäsenhankintakampanjan huhtikuun alussa ja se jatkuu 16. syyskuuta asti. Kampanjan tarkoituksena on jäsenmäärän kasvattaminen ja yhdistyksen toiminnasta kertominen mahdollisemman laajalle joukolle puualan ammattilaisia.

Kampanja pähkinänkuoressa: etsitään yhdessä uusia jäseniä yhdistykseemme. Liittymällä nyt, uusi jäsen saa vuoden 2022 jäsenmaksun ja Puumies-lehden maksutta. Sekä vanha että uusi jäsen osallistuvat kuukausittaisiin arvontoihin. Saat arvontoihin niin monta arpaa kuin hommaat uusia jäseniä. Tuotepalkintojen lisäksi arvomme 2 kpl kahden hengen illallis- ja majoituspaketteja Syystapahtumaan 2023. Syystapahtumassa 2022 palkitsemme jäsenhankintaa tehneitä jäseniämme ja alueyhdistyksiä kunniakirjoin. Otathan haasteen vastaan?

Uusi jäsen kannattaa ohjata heti sivulle www.puumies.fi/jasenyys, jossa hän täyttää jäsenkaavakkeen ja kirjoittaa sinun nimesi kohtaan ”Mistä/keneltä kuulit jäsenyydestä?”. Näin osallistutte molemmat arvontoihin.

Huom! Puumies-lehden diginäköislehti on luettavissa maksutta koko kampanjan ajan. Tutustu näköislehteen ja vie viestiä eteenpäin potentiaalisille uusille jäsenille. Näköislehteä pääset lukemaan osoitteesta www.puumieslehti.fi/nakoislehdet.