Lahden Seudun Puumiehet

Puheenjohtaja

Ari Behm

puh. 040 553 4202
ari.behm(at)gmail.com

Sihteeri

Pekka Ulvas

puh. 040 553 4290
pekka.ulvas(at)outlook.com

Lahden Seudun Puumiehet on Puumiehet ry:n suurin alueyhdistys. Yhdistyksemme jäsenmäärä on tällä hetkellä 240 ja se kasvaa koko ajan. Yhdistyksemme jäsenet ovat lähinnä Päijät- ja Kanta-Hämeen alueella toimivien puutuoteteollisuusyritysten omistajia, johtajia, päälliköitä, asiantuntijoita, kone- ja materiaalitoimittajien edustajia sekä puutekniikan insinööriopiskelijoita ja opettajia Lahden ammattikorkeakoulusta.

Lahden Seudun Puumiehet ry järjestää jäsenilleen mm. koulutusta, seminaareja, teollisuusretkiä, teatteriretkiä, ulkomaan matkoja, puumiesurheilua sekä muuta virkistystoimintaa. Teemme myös yhteistyötä alan yritysten ja oppilaitosten kanssa.

Tervetuloa mukaan Lahden Seudun Puumiesten tapahtumiin!

Yhdistyksen toiminta vuonna 2022

Korovirus on aiheuttanut yhdistyksemme toiminnalle rajoituksia ja kaikki tämän vuoden keväälle suunnitellut omat tapahtumat jouduttiin perumaan tai siirtämään kuten myös suurin osa Puumiehet ry:n valtakunnallisista tapahtumista.

Jokavuotista ulkomaan matkaakaan emme ole päässeet nyt kolmena keväänä järjestämämään koronatilanteen takia. Ulkomaan matkailua ei aiota kuitenkaan unohtaa nyt olleista vaikeuksista huolimatta ja uutta matkaa toivottavasti päästään suunnitelemaan keväälle 2023.

Vuoden 2022 suunnitteilla olevat tapahtumat

Puumiestaitojen koulutuspäivä, teatterimatka ja yritysvierailu järjestetään syksyllä, mikäli koronatilanne sen sallii.

Tämän vuoden tapahtumat:

Vuosikokous 20.4.2022 Teams-kokouksena

Vuosikokous pidettiin Teams-kokouksena. Kokouksessa valitiin yhdistykselle uusi hallitus. Hallitukseen vuonna 2022 kuuluvat: Ari Behm, Pekka Ulvas, Lassi Santala, Hannu Ilmivalta, Kyösti Kokko-Koivisto, Kimmo Ahonen, Mika Rinne, Juha Nummela ja Antti Teivonen. Kokoukseen osallistuu 13 henkilöä.

Puusepänteollisuupäivä 6.9.2022

Lahden Seudun Puumiehet ry ja Puumiehet ry järjestivät Puusepänteollisuuspäivän Holiday Club Vierumäellä. Tilaisuus onnistui palautteen mukaan hyvin sekä osallistujien että kumppaneiden mielestä. Toiveena oli, että seuraava tilaisuus järjestettäisiin taas helmikuussa 2024.  Puusepänteollisuuspäivän mahdollistivat seuraavat kumppanit: Projecta Oy, Penope Oy, Vertex Systems Oy, Terätoimitus Lehtinen Oy, Innomac Oy, Kivioja Engeneering Oy, Awutek Oy, Pinomatic Oy, Spraytec Oy, RTV-Yhtymä Oy, Marron Wood Finland Oy, Novowood Oy, Oy Skandinaviska Träimport AB ja Teknos Oy.

Kiitämme kaikkia Puusepänteollisuuspäivään osallistuneita ja toivotamme teidät tervetulleiksi seuraavaan tilaisuuteen 13.2.2024 Holiday Club Vierumäelle!

Teatterimatka Helsinkiin 19. – 20.11.2022 lauantai – sunnuntai

Järjestämme teatteriretken Helsinkiin 19. – 20.11.2022. Olemme varanneet 30 paikkaa Helsingin Kaupunginteatterin Studio Pasilasta näytelmän Vaarallisia suhteita esitykseen. Yöpyminen Scandic Pasila hotellissa n. 900 metriä teatterista.

Klikkaa tästä ohjelmaan.

Ilmoittautumiset 16.10.2022 mennessä:        Pekka Ulvas   040 5534290   pekka.ulvas@outlook.com

Tehdasvierailu Lahden Puurakentajille 15.11. klo 17

Lahden Seudun Puumiehet tekee yritysvierailun Lahden Puurakentajille 15.11. klo 17 alkaen.

Lahden Puurakentajat Oy on puurakentamiseen erikoistunut rakennusliike, jonka erityisosaamista on massiivipuutalojen valmistus. Yritys keskittyy erityisesti CLT-tekniikalla valmistettuihin taloihin. CLT-talojen vahvuuksia ovat muun muassa ekologisuus, terveellisyys, rakennustekninen kestävyys, energiatehokkuus, huollettavuus ja lyhyt rakennusaika.

Vierailu yrityksen esittelytiloissa osoitteessa Omenapellontie 2, Lahti. Mukaan mahtuu vain 20 henkeä.

Ilmoittautumiset 14.11.2022 mennessä:        Pekka Ulvas   040 5534290   pekka.ulvas@outlook.com