Tervetuloa, uusi jäsen!

Puumiehet ry:ssä on noin 2000 jäsentä.

Sinun jäsenyytesi Puumiehet ry:ssä on vahva kannanotto. Se kertoo, että haluat kuulua joukkoon, joka puhuu suomalaisen puun puolesta ja näkee alan tulevaisuuden moninaiset mahdollisuudet.

Meitä Puumiehiä ja -naisia on lähes 2000. Yhdessä luomme puutuoteteollisuuden ja metsätalouden osaajien verkoston. Tuemme toisiamme työssä ja aktiivisimmat meistä tapaavat toisiaan alueyhdistysten ja pääyhdistyksen järjestämissä tapahtumissa eri puolilla Suomea.

Suurin osa jäsenistämme työskentelee sahateollisuudessa ja sahateollisuuden jatkojalostuksessa tai metsätalouden, puutavarakaupan ja puusepänteollisuuden parissa. Jäseniämme toimii myös levyteollisuuden, hallinnon, koulutuksen, logistiikan, tutkimuksen ja kehitystyön parissa. Olet tervetullut osaksi asiantuntijaverkostoamme, jos työskentelet puualalla, opiskelet alaa tai olet siitä muuten kiinnostunut. Nuorimmat jäsenemme ovat alle 20-vuotiaita ja vanhimmat yli 95-vuotiaita.

”Kuulun puumiehiin, koska yrittäjän on tärkeää pysyä mukana alan kehityksessä.”

Mona Isotupa
Turku
Yrittäjä,
Hetkinen luonnonkosmetiikka

” Kuulun puumiehiin, koska haluan kehittää itseäni, toiminta on minulle hyödyllistä ja olen luonut paljon uusia kontakteja. Kesä 2020 on näyttänyt, että sahat investoivat ja katse on tulevaisuudessa.”

Juho Hanhisalo
Oulainen
aluemyyntipäällikkö,
Fromm Pakkaus Oy
Oulun Seudun Puumiesten puheenjohtaja

”Kuulun puumiehiin, koska jäsenhintaan kuuluva Puumies-lehti on heittämällä paras ammattilehti.”

Reijo Rahunen
Lappeenranta
Työnjohtaja,
UPM Kaukaan Saha

”Puumies-lehden lisäksi Puumies-toiminnassa parasta ovat uudet kontaktit, yhteistyökumppanit ja ystävät. Puumiehet ry tukee alan opiskelijoita ja yhdistyksen kautta pääsemme osallistumaan mahtaviin tapahtumiin.”

Janne Ylönen
Hankasalmi
Tutkimusinsinööri,
Savonia AMK

Jäseneksi hakeminen

Puumiehet ry:n hallitus hyväksyy uudet jäsenet kokouksissaan, joita on yleensä kuusi kertaa vuodessa. Jäsenhakemuksen saavuttua yhdistyksen toimistoon hakijalle postitetaan Puumies-lehti. Ensimmäinen jäsenkirje lähetetään hallituksen kokouksen jälkeen. Pääperiaate on, että alueyhdistykseen voi liittyä vasta kun on tullut hyväksytyksi Puumiehet ry:n jäseneksi. Puumiehet ry:n jäsenyyttä haetaan täyttämällä jäsenhakemuskaavake.

Yhdistyksen jäsenmaksu vuonna 2024 on 54 € /v. Opiskelijoilta, eläkeläisiltä ja puolisojäseniltä jäsenmaksu on puolet eli 27 €/v. Puumies-lehti tulee jäsenetuna muille, paitsi puolisojäsenille.

Jäsenyysehdot

Jäseneksi hyväksytään puualalla toimivat ja puumiestoiminnasta kiinnostuneet henkilöt.

Tietosuojalauseke

Jäsenluettelot ja matrikkelit

Puumiehet ry on julkaissut painettuja jäsenmatrikkeleita ja luetteloita vuodesta 1964 alkaen määrävuosin. Viimeisin kuvallinen matrikkeli on julkaistu vuonna 2014. Matrikkeleita ei myydä ulkopuolisille.

Kyllä, haluan jäseneksi!


    (* oppilaitos ja vuosi mistä olet valmistunut/valmistumassa)

    (** alueyhdistys, johon haluan liittyä (vain Puumiehet ry:n jäsenyys mahdollistaa paikalliseen yhdistykseen liittymisen)

    Puumiehet ry:n hallitus käsittelee uudet jäsenhakemukset kokouksissa, joita on 4 kertaa vuodessa. Liiton jäsenmaksu on 54 euroa/2024, opiskelijoilta 27 euroa/2024. Jos haluat tietää lisää jäsenyydestä, ota yhteyttä: toimisto@puumies.fi tai 040 163 3011.