Lahden Seudun Puumiehet

Puheenjohtaja

Ari Behm

puh. 040 553 4202
ari.behm(at)gmail.com

Sihteeri

Pekka Ulvas

puh. 040 553 4290
pekka.ulvas(at)outlook.com

 

Tervetuloa mukaan Lahden Seudun Puumiesten tapahtumiin!

Lahden Seudun Puumiehet ry on Puumiesten Liiton suurin alueyhdistys. Yhdistyksessämme on n. 200 jäsentä. Lahden Seudun Puumiehet järjestää jäsenilleen mm. koulutusta, seminaareja, teollisuusretkiä, teatteriretkiä, ulkomaan matkoja sekä muuta virkistystoimintaa.

Lahden Seudun Puumiehet järjestää myös valtakunnallisia seminaareja ja tapahtumia. Viimeisimpänä Puusepänteollisuuspäivät Lahdessa 13.2.2018. Puusepänteollisuuspäivät olivat uudentyyppinen verkostoitumispäivä puusepänteollisuuden alalle.

Vuosikokous 12.3.2018 Heinolassa

Vuosikokous pidettiin Heinolan Sahakoneella ja paikalla oli 21 jäsentä. Vuosikokouksen aluksi joimme kahvit samalla kun Heinolan Sahakoneet Oy:n toimitusjohtaja Kari Kiiskinen esitteli yrityksen toimintaa. Yritysesittelyn jälkeen kävimme vielä tehdaskierroksella.

Kokouksessa valitiin yhdistykselle uusi hallitus. Hallitukseen vuonna 2018 kuuluvat: Ari Behm, Pekka Ulvas, Lassi Santala, Hannu Ilmivalta, Kyösti Kokko-Koivisto, Kimmo Ahonen, Mika Rinne, Juha Nummela ja Antti Teivonen.

Toimintakertomus 2017

Toimintasuunnitelma 2018

Puusepänteollisuuspäivät 13.2.2018 Lahdessa

Kiitoksia kaikille Puusepänteollisuuspäiville osallistuneille. Saamamme palautteen mukaan verkostoitumispäivä onnistui hyvin ja se koettiin tarpeelliseksi ja sille halutaan jatkoa. Kaikki palautteisiin vastanneet kertoivat myös suosittelevansa seminaaria kollegoilleen.

Järjestämme Puusepänteollisuuspäivät seuraavan kerran helmikuussa 2020. Tervetuloa mukaan!

Puusepänteollisuuspäivien esitykset:

Projecta

Vertex Systems esitys

Vertex Systems video

Penope

Gatja Tiusanen, Fumatec

Janne Liias, PTY

 

TULEVAT TAPAHTUMAT

Teollisuusretkeily 4.5.2018

 

Opintomatka Norjaan 23. – 26.5.2018

Tervetuloa opintomatkalle Norjaan. Pääsemme matkan aikana tututustumaan mielenkiintoisiin puualan vierailukohteisiin mm. pylväiden ja ratapölkkyjen valmistukseen, talotehtaaseen, 250 m pitkään puurakenteiseen luisteluareenaan ja maailman korkeimpaan rakenteilla olevaan puukerrostaloon.  Mukana myös muita mielenkiintoisia kohteita.